VI är ett företag som hjälper Er med marknadsföring över webben, samt genom film. Med lång erfarenhet och många nöjda kunder erbjuder vi ett flertal tjänster med fokus att skapa hemsidor och marknadsföringsfilm.

Vi erbjuder också ett flertal tjänster i samband med bröllop, som tex, film , fotografering, samt presentations hemsida för erat bröllop, som t ex kan användas för digitala inbjudingskort.

Vi erbjuder också liknande tjänster för andra former av Event.

Vi är också ett filmproduktionsbolag, som producerar våra egna filmer.

1998

Jani och hans vän startade JTCC (Janis & Tomis Computer Company). Företaget skapade hemsidor, samt modifierade spelmotorn till DOOM för att skapa ytterligare spelbanor. De gav också spelet nya egenskaper, så som möjligheten att hoppa och simma. De skapade ett het eget spel baserad på DOOM motorn, samt dessa nya egenskapr. Namn: SFS -the Game

2000

Jani tar sina erfarenheter från JTCC, och väljer att öppna JaySoftware som ett UF företag. JaySoftware erbjuder skräddarsydda hemsidor åt andra företag.

2002

Som moment I sin utbildning skapar Jani en kortfilm I skolan, och använder då för första gången namnet JayPictures.

2003

För att bredda sin kompetens till företaget, väljer grundaren av JaySoftware att påbörja en Civilingenjörsutbildning inom datateknik. Utbildningens inriktning byts sedan till Mediateknik, eftersom denna utbildning bättre reflektera kunders behov och företages inriktning.

2004

På sommaren gjorde Jani sin första bröllopsfilm. Detta väckte hans intresse, som sedan har lett till många fler filmer.

2006

JaySoftware genomgår en omstrukturering och byter namn till JPictures. Företaget bräddar sitt utbud och specialiserar sig på film för Bröllops och marknadsföring.

2007

Jani genomgår en utbildning på filmskolan, för att få ytterligare kunskap och erfarenhet inom film

2008

JPictures blev konsult åt marknadsföringsbyrån Spotzer i Amsterdam och blev ansvarig för alla kunder i Sverige.

2010

JPictures blev konsult åt marknadsföringsbolaget Global Projects från Storbritannien.

Samma år inledes ett samarbete mellan JPicutres och Zaga Film & Art. JPictures filmade och kodade stommen av hemsidor åt deras gemensamma kunder.

2013

Sammarbetet med Zaga Film & Art erbjuder högbudgetsidor.

JPicutes utvidgar sitt produktutbud till att innefatta kompletta hemsidor och väljer att inrikta sig mot mindre företag med annan budget, för att inte konkurrera med sitt partnerbolag.

2014

JPictures byter namn till Andeox Productions, för att bättre reflektera företagets utbud, vilket nu är hemsidor och film för alla tillfällen.

2016

AndeoX Productions inleder ett sammarbete med EkermannReklambyrå.

2019

Vi investerar i en ny kamera utrustning som består av en RED kamera med 4.5k upplösning, samt trådlös boom mick till den. Utöver detta investerade vi också i en GoPro Hero7 Black edition.