Varje företag har ett egna unika behov och förutsättningar. Beroende på Era behov erbjuder vi allt från en grundläggande informationssida för att kommunicera med era kunder, till avancerade webbshoppar för att underlätta beställningar. Hemsidan kan vara både mallbaserade och utgå från skräddarsydda lösningar. Vårat utgångspris är från 8000 kr.

Alla hemsidor är givetvis anpassade att fungera på mobila enheter. Om Ni önskar hemsida dedikerad till att fungera gentemot dessa erbjuder vi ett flertal olika lösningar.

Vid utveckling av en ny hemsida rekommenderar vi ett paket, vars innehåll anpassas efter era behov. I alla paketen ingår ett CMS verktyg så att ni kan enkelt lägga in ny information, uppdatera hemsidan eller ladda upp bilder både från Eran dator alternativt mobiltelefon.

Vid behov av modifikation av befintlig hemsida erbjuder vi konsulttjänst baserat på timarvode. Detta rekommenderas vid mindre förändringar.

Så kontakta oss för att få det perfekta erbjudandet som passar just Er och Erat företag

Referenser

Vi har också varit webbansvariga för projektet WINNET som ligger under länsstyrelsen i Östergötland.

Några av tjänsterna vi erbjuder

Här under följer några av tjänsterna vi erbjuder. En av de viktigaste är att ha ett CMS verktyg, så att ni enkelt kan editera eran hemsida efteråt. Såklart flerspråkighet, samt webshop är viktiga möjligheter. Har ni frågor om något specifikt önskemål, tveka inte att kotakta oss. Vi är väldigt flexibla av oss.

CMS

Wordpress

Det finns flera olika CMS verktyg, vissa är enklare att anvnda än andra. Vi har valt att använda WordPress istället för något eget. Detta för att WordPress utvecklas hela tiden och för att den är enkel att använda för slutkunden. MEd våra kunskaper formar vi WordPress platformen att passa era behov.

Flerspråkighet

WPML.org

Vi använde WPML som platform för flerspråkigt innehåll. På detta sätt kan era kunder enkelt växla vilket språk de vill se eran hemsida på. WPML har fördelen att den är mångsidig, vi kan utforma den efter era behov, samtidigt som majoriteten av WordPress tilläggen är anpassade att fungera bra med WPML. Vi är också återförsäljare för WPML.org.

Webshop

Woocommerce

Det finns väldigt många olika platformer att använda för webshop. Vi har valt att primärt använda Woocommerce. Detta beror på att deras platform är väldigt stort, har många anpassningsmöjligheter och den har massor av färdiga tillägg för funktioner som ni kan tänkas behöva. Woocommerce är också en av de största webshop platformerna som används.