Vi producerar även kortfilmer

Kolla gärna in ägaren av AndeoX Productions på IMDb: imdb.me/jani

Vår ägare Jani Jokinen är huvud producent av majoriteten av våra filmer.

Har ni en film idé, så tveka inte att kontakta oss och diskutera, hur vi kanske skulle kunna förverkliga denna.

Just nu är vi i full produktion med filmen The Chronicles of SnakeBlade.

För närvarande är vi också i slutfasen av dokumentären Konsumtionssamhället och har nyligen börjat filma in dokumentären Världens Mammor.

Vi påbörjade för länge sedan en långfilmsproduktion, nämligen filmen Kompis, Kompis, Bang, Bang och den är planerad att bli färdigställd inom en snar framtid.

Har ni några frågor, så tveka inte att kontakta oss.

The Chronicles of SnakeBlade

För närvarande producerar vi denna film.

Handling: Efter att värden har gått under har en terrorist organisation hela mänskligheten i sitt grepp. Det finns en grupp av rebeller som vägrar att ge upp., som är villiga att kämpa till döden.

Filmen ska ha premiär under 2020.

Bilder från inspelningen

Vi håller för närvarande på att redigera en dokumentär om Konsumtionssamhälle, som ska bli klar under 2020.

Vi håller också på att filma en dokumentär om Världens mammor och om att utbilda fler ledare för projektet. Den skapas i samarbete med Kisam (Konsten i smahället) och Zaga Film & Art. Denna film är tänkt att bli klar till 2021.

Detta är en dokumentär om kvinnligt företagande. Filmen är producerad av Zaga Film & Art, finnanserad av Winnet och filmad, redigerad, samt ljudbearbetad av AndeoX Productions.

Handling: Varför finns det färre kvinliga företagerskor? Varför startar inte kvinnor företag? Varför driver inte kvinnor företag? Denna dokumentär ska svara på dessa frågor. Vi får höra hur spcialister inom ALMI, LST och Arbetsförmedlingen ser på denna fråga. Även en professor i Företagsekonomi ger sin insyn. Kvinnor som tagit steget till företagslivet förklarrar varför de gjorde, vilka hinder de möttes och varför de tror att kvinnor inte startar företag lika flitigt som män.

Detta är en dokumentär om hur man ska få fler personer att prova och spela rugby. Producerad av Zaga Film & Art, finnanserad av International Rugby League och filmad, redigerad, samt ljudbearbetad av AndeoX Productions

Handling: I denna dokumentär får vi följ en satsning som International Rugby League har gjort så att fler unga vill prova spela rugby.

Detta är en dokumentär om hur landsbygden kan göras mer atraktivt. Detta handlar om ett ställe där de fått allting ändrat via LEA. Producerad av Zaga Film & Art, finnanserad av Winnet och filmad, redigerad, samt ljudbearbetad av AndeoX Productions.

Detta är en dokumentär om ett företag som håller på med turridningar. Producerad av Zaga Film & Art och filmad, redigerad, samt ljudbearbetad av AndeoX Productions.

Kompis, Kompis, Bang, Bang

2006 skrevs manusset till en långfilm som handlar om en skolskjutning. Under sommaren 2007 spelades in hela denna film. Sedan började redigeringsarbetet samt effekterna. Här någonstans tog pengarna slut. Filmen finns fortfarande kvar som något som ska klippas klart någondag. För att kunna göra detta klart, så kommer vi att försöka hitta någon bra redigerare någon finansiär.

Om ni är intresserade av att hjälpa till tveka inte att kontakta oss.

Målet är att få filmen klar 2020.

Trailer Del 1

Trailer Del 3

Trailer Del 2

Här finns några av de äldre filmerna som AndeoX Productions har gjort. Allt från en skämtdokumentär till musikvideo, samt den första skräckfilmen vi gjorde redan 2002.

Allting här är producerat under namnet JayPictures, som är det gamla namnet för AndeoX Productions.

Namn: Outsiders: En Transsas Liv

Produktionsår: 2008

Handling: Detta är en dokumentär berättelse om Glen som är transvestit, där han berättar hur livet är som Glenda. Detta är en skämtdokumentär.

Namn: Musikvideo, Folkmusik

Produktionsår: 2007

Produktion: Detta är en musikvideo som spelades in i norrland. Denna produktion gjordes i sammarbete med Film i gävleborg.

Här är trailern till den första filmen som vi någonsin producerade.

Namn: The Forbidden Game

Produktionsår: 2002

Handling: Några studenter blir dödade en efter en. Allting för att de spelade det förbjudna spelet.

Denna film är producerad av Pumas Pamas. Filmaren är Jani Jokinen, som är ägaren av AndeoX Productions.

Namn: Got Carrots

Produktionsår: 2013

Handling: En kanin är beroende av morötter. Han behöver få morötter för att klara av vardagen. Detta är en form av atnti drog film.