Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, tankar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från Er!

Vi har i över 14 år av internationella bröllopinspelningar specialiserat oss att fånga in just DEM magiska ögonblicken som ska bevaras på duk. Ett flexibelt team av konstnärer som vet hur, när och på vilket sätt film, fotografier och hemsidor görs för att skapa ett oförglömligt minne.

Det sägs att

”En bild säger mer än tusen ord”

Vad kan då förmedlas med film, där varje minut består av tusentals bilder.

Vi skapar ett perfekt minne av Er Speciella dag. Ett minne för livet som ni kan se tillbaka på, och i framtiden visa era vänner och familj. För bästa kvalité och stämning använder vi professionella P2HD-kameror, som ger Er film samma djup och kontrast som långfilmerna de normalt används för.

Vi anpassar inspelningen till dina önskemål och ger mer än gärna förslag som brukar passa. Låt oss ta hand om förevigandet av vigselögonblicket, bästemannens tal och den glada festen efteråt. Givetvis erbjuder vi filmning av Svensexa och möhippa om så önskas.

För att passa varje kassa kan ni välja hur länge vi ska filma och att köpa filmen redigerad eller oredigerad. Vi erbjuder film från 4000 kr (Filmning av vigel ca 1h). Detta inkluderar all redigering och färdig film på USB eller DVD.

Vi erbjuder två former av färdigklippt film, Höjdpunkter och Musikvideo, där Er speciella dag lyfts fram på olika sätt.
Höjdpunkter tar hjälp av det spontana i bröllopet och förenar ljud och bild av dess höjdpunkter.
Musikvideo är en fängslade film av Er bröllop, med konstnärlig kombination av bild- och ljudupptagning samt redigering med utvald musik.

Dessa filmer kan Textas, Dubbas och efter-editeras efter era önskemål och givetvis kan vi ta vara på alla sånger och tal. Efter att filmen är klippt erbjuder möjligheter att få den på DVD, Blu-ray eller USB-minne.

Vi erbjuder streaming av bröllopet live över nätet, så att dem vänner och bekanta som inte kunde närvara kan ändå njuta av Er magiska dag.

Vi erbjuder givetvis filmen på USB och allt råmaterial ifall ni vill ha mer minnen. Vi välkomnar er att ta kontakt med oss om ni har frågor, önskar prisförslag och givetvis kan vi tillsammans planera filmningen av Er speciella dag.

Våra filmare har stor erfarenhet med samordning av fotograf för att föreviga Er dag på bästa sätt.

En film är ett minne ni förevigat och kan dela med er till alla ni älskar.

Vi erbjuder rabatt vid packet och kombination av olika erbjudanden.

25% tas vid bokningstillfälle som bekräftelse för att låsa datum. Resterande belopp betalas efter att filningen är genomförd, men innan leverans

”Ert bröllop är Er speciella dag och ett minne för livet”

Genom att ta bilder kan ni föreviga de bästa ögonblicken, och dela med dem till vänner och familj.

Vi erbjuder fotografering av vigsel, efterfest, modellbilder samt bildtagning på speciella förfrågningar. Många uppskattar bilder från presentöppningen, och fina bakgrundsbilder till inbjudnings- och tackkort.

Vi erbjuder olika typer av fotografering beroende på era behov, antigen baserade på tid eller sammanhang (vigsel, fest, möhippa osv).

Vid erbjuder redigering av bilder, där konstnärer framhäver, klipper och förenar era bilder. Med hjälp av professionella verktyg balanseras färg ljus och kontrast för att framhäva ögonblicksbilden. Titta gärna på vårt galleri, där smakprov från tidigare bröllop finns.

Vi erbjuder fotografering från 3000kr.

Materialet kan ni få på flera olika sätt. En fotobok är ett fint sätt att bevara dessa dyrbara stunder, och det digitala formatet underlättar för Er att dela er glädje. Bildspel och tavlor blir minnen ni kan ha i Er bostad och en bild från bröllopet blir en fint bakgrund till tackkort.

Våra fotografer har stor vana att samspela med filmare för att på bästa sätt föreviga bröllop från många olika perspektiv. Tveka inte att kontakt oss om ni har tankar och funderingar.

Vi erbjuder rabatt vid packet och kombination av olika erbjudanden‏.

25% tas vid bokningstillfälle som bekräftelse för att låsa datum. Resterande belopp betalas efter fotograferingen, men innan leverans.

”Era Magiska Ögonblick på Nätet”

Istället för att enbart berätta till alla om Er giftermål via inbjudningskort så kan ni och gästerna interagera genom Er bröllops-hemsida. Här kan ni visa bilder och tankar, dela förhoppningar och minnen innan bröllopet. En Inbjudningsfilm kan läggas upp här för att hälsa familj och vänner välkomna, samt ett forum för diskussion som blir tillgänglig för deltagarna.

Under förberedelseprocessen kan ni berätta om vad som händer, och gäster kan samordna tex bostad i detta forum som är bara för deltagare. Inbjudningskort kan länka hit, där varje gäst kan bekräfta att han/hon kommer, och saker som t.ex. matallergier kan rapporteras in elektroniskt för att underlätta planering.

En funktion med växande popularitet är en avbockningsbar önskelista för att samordna så att ni får presenter ni vill ha, men slipper dubbletter.

Under och efter bröllopet kan vänner och familj ladda upp bilder och film, samt dela med sig av roliga minnen, som en digital minnesbok.

I efterhand kan ni skicka en tackhälsning, eller dela med er av egna bilder från bröllopet. Givetvis kan både BröllopsFilm, BröllopsKort samt BröllopsFoto integreras med denna sida om ni önskar.

Vi erbjuder nätbaserade funktioner från 2000kr

Sidan utformas av våra tekniker och konstnärer för att ge en varm och inbjudande känsla, samtidigt som den är användarvänlig. Ni kan givetvis behålla den så länge som ni önskar, och den utformas efter era önskemål.

Vi erbjuder rabatt vid packet och kombination av olika erbjudanden‏.

25% tas vid bokningstillfälle som bekräftelse för Er beställning. Resterande belopp betalas när hemsidan är klar.

Våran skickliga bröllopsplanerare kan hjälpa till med planeringen av erat bröllop.

Vi kan hjälpa till med att enbart planera en viss del av bröllopet, eller hela dagen, eller varför inte sträcka ut händelserna till en hel helg och låta oss stå för planerandet, så att ni kan fokusra på er själva.

Bröllop är inte de enda eventen som vi jobbar med

Vi kan filma och fotografera alla olika möjliga former av event. Vi kan också hjälpa till med planering, samt skapandet av en hemsida för eventet. Varför inte använda hemsidan som ett digitalt inbjudningskort.

Ni kanske undrar vilka andra event vi kan hjälpa med. Egentligen är det eran fantasi som sätter gränserna. Det kan vara allt från födelsedagar, till dop och konfirmationer. Det kan också vara någon händelse ni vill annordna.

Om ni har idér på event, så tveka inte att kontakta oss. Eller om ni bara behöver en filmare, fotograf eller kanske en hemsida.

Filmning

Vi filmar med en professionell RED kamera, samma typ av kamera som används vid biofilmsinspelningar. Filmen spelas in i 4k.

Vi använder en väst kopplad till kameran, så att bilden blir mer stabil.

Våran kamera har en riktad RØDE mick, en trådlös riktad RØDE boom mick och vi har också möjlighet att göra ljudupptagning med en RØDE mygga. Allt för bästa ljud kvalité.

Filmerna redigeras med hjälp av Adobe Premiere CC 2020. Vid behov kan även efterbearbetning göras med Adobe Aftereffects.

Filmen levereras på ett USB minne i antingen Full HD och/eller 4k upplösning. Detta USB minne kan enkelt kopplas till en Smart TV för möjligheten att se filmen. Det går självklart att få filmen även på DVD eller Blu-ray skiva.

Kameran har möjligheter att streama direkt till YouTube. Vi kan också hjälpa till att ladda upp färdiga filmen till t ex YouTube.

Andra kameror

Vi kan filma med en drönare, som filmar med 2.7k upplösning. För att få snygga klipp uppifrån.

Den fotograferar med en upplösning av 12MP.

Vi kan filma med en GoPro Hero 7, när det behövs mer fartfyllda vinklar, samt möjligheter att installera en kamera på någon person. Den filmar med en upplösning av 4k.

Kameran kan streama direkt till YouTube.

Under konstruktion

Vid prisförfrågan kan ni maila oss på mail@andeox.com eller mail@brollopsfilm.com

Innom en snar framtid kommer det att finnas ett formulär för prisförfrågan.